Het paar was net geen drie seconden sneller dan Zoe Conter die op de tweede plek volgde in het zadel van Lazy (Hickstead). De top drie van deze U25 rubriek werd afgewerkt door Sofia Cady en ZG Bella (RL Quality Show).

Jos Verlooy schittert in WEF Challenge Cup

De achtste WEF Challenge Cup kwam op donderdag avond op naam van Alex Matz en Cashew CR (Cassini II). In deze hoofdrubriek snelde het Amerikaanse duo met ruim zes seconden voorsprong naar de winst. Amy Millar (CAN) volgde op de tweede plaats met haar Christiano (Canoso). In 2018 werd de 13-jarige ruin nog uitgebracht door Timothy Hendrix. Margie Goldsteun-Engle vervolledigde de top drie in het zadel van Dicas (Diarado).

Net buiten het podium loodste Jos Verlooy zijn Nixon van 't Meulenhof (Denzel van 't Meulenhof) foutloos naar de zesde plek.

Nicola Philippaerts verzamelt prijs in de Pro Elite

Op de rug van Khan vd Kattevennen Z (Kannan) sprong Nicola Philippaerts alsnog in de prijzen in de Pro Elite 1.40m rubriek. Philippaerts noteerde twee tijdsfouten goed voor de achtste plek. Proefwinst kwam op naam van Richard Vogel en de Belgisch gefokte Jonage LVP (Canturano I). Het duo won ook op woensdag al. Jonage komt uit de fokkerij van Luk van Puymbroeck