Sophie Maher won de 1.40m Jumper rubriek met Sentimiento LS La Silla (Casall). Voor België plaatste Koen Vereecke's voormalige Bonfois Van 't Hof v Eversen Z (Bisquet Balou vd Mispelaere) zich foutloos achtste met Ana Sofia Legorreta.

In de 1.50m CSI3* rubriek hield Jordan Coyle (IRL) de concurrentie achter zich met For Gold (For Fashion, fokker: Georg Clausen). Paul O'Shea bleek iets sneller dan het winnende duo, maar strandde met vier punten op de vijfde plaats. De Ier rekende daarbij op de Belgisch gefokte, Hellcat (Cassander van het Bremhof, fokker: Ludo Van Dijck).

Belgische referentie scoort in Grote Prijs

In de 1.50m Grote Prijs snelde Rodrigo Pessoa naar de winst. Na een barrage met elf won Pessoa in het zadel van Gonzalo (Viceroy T, fokker: J. W. Greve). Het duo was nipt sneller dan de Ier, Darragh Kenny en zijn vertrouwde Eddy Blue (Eldorado vd Zeshoek, fokker: Paul Schockemöhle). Gonzalo Busca vervolledigde de top drie in het zadel van Evelyne Van Vreckom's voormalige Cristiano Obolensky (Cornet Obolensky, fokker: Tony Oliver).

Eveneens foutloos volgde Cian O'Connor op de vierde plaats. O'Connor noteerde de traagst foutloze omloop met Fermoy (Chacco's Son I) onder het zadel


Uitslag Grand Prix