Julie van Hollebeke volgt op de tweede plaats. Over de elf verschillende manches heen, verzamelde ze in het zadel van Vagalam Merveilles een totaalscore ven 140 punten. Vic de Plecker en Swarovski maakten het podium compleet met een totaalscore van 138 punten. 

Voor Carlotta Stegen (Pacific Js) en Vick de Pleck (Orchid's Anucia) was er een vierde en vijfde plaats.

In het 1m10 ging de eindoverwinning naar Caroline van Rossum. Zij liet met Qualinka de concurrentie ruim achter zich/ Jonas van Dijck kwam met Oblesse het dichtst in de buurt. Het duo verzamelde een totaalscore van 157 punten. Hiermee bleven ze nipt Clémentine Lux voor die met Bounty het podium vervolledigde. 

Ze nam daarnaast met Eoghan de Seguret ook nog de vierde plaats mee naar huis. Jonas van Dijck en Ronny vervolledigden de top vijf. 

In het 1m00 was Chloé Hoste de beste. In het zadel van Mieke sprong ze naar een totaalscore van 182 punten. Anneline Monsieur en Joly's Eagle eindigden op de tweede plaats. Voor Tesse Geboers en Tommy was er een derde plaats.

In het 90 cm bestond het podium uit Tesse Geboers (Tommy), Chloe Hoste (Enjoy) en Chloe Hoste (Mieke). In het 80 cm waren Margot Hulsmans (Pino), Rodolphe Bernard (Corofin Nelly) en Eva Jacquet (Abricot du Verger) de podiumkandidaten.

Klik hier voor een overzicht