In de CSI2* 1.40m rubriek ging de winst naar Brazilië. Joao Victor Castro reed er met Helga (v. Clarimo) in een bliksemsnelle tijd van 26,98 seconden naar de overwinning. Johan-Sebastian Gulliksen en Mylord Myles (v. Mylord Carthago HN) verzekerden een tweede plaats met een tijd van 28,26 seconden. Christian Ahlmann reed op thuisbodem met Nijnsky de Kalvarie (v. Elvis Ter Putte) in 29,32 seconden naar de derde plaats. 

De top vijf werd volledig aangevuld door de Belgische springruiters. Yves Awouters (Othello van den Haarthoeve) zette de beste Belgische prestatie neer en eindigde vierde. Pieter Clemens (Junior Kannan) zat Awouters op de hielen en eindigde vijfde. 

Pieter Devos (Mom's Coleraine des Bergeries), Stijn Timmerman (Extase Ste Hermelle) en wederom Pieter Devos (Sensation Dv Z) zorgden voor nog andere Belgische klasseringen. 

Catherine van Roosbroeck en Elise Arroyave in topvorm 

In de CSI2* 1.35m proef zorgde Catherine van Roosbroeck (Emir du Coeur des Collines Z) voor een top tien klassering met een negende plaats. Vervolgens was Elise Arroyave (Djoey Star) in de CSI1* 1.20m proef de Belgische sterkhouder met een zevende plek. Andere Belgische klasseringen waren er in de één ster rubriek voor Delphine Pierrin (Ecartino Hero), Louise Castro (Etreinte) en Toon Maes (Kyara Rock). 

Klik hier voor de resultaten.