Bij de senioren 1.20m proef was Yannick De Bie zeer sterk. Hij won samen met het paard Frivole (v. Quasimodo vd Molendreef) in een tijd van 25.88 seconden. Henk Clabots en Linde vd Zilverenhoek (v. Echo van t Spieveld) werden tweede in een tijd van 26.29 seconden. Sacha Marissen werd derde samen met Hercules S (v. Eldorado van de Zeshoek) in een tijd van 26.41 seconden. 

Wout Michiels (Octavia) werd knap vierde. De vijfde plek was voor Margot Alongi (Seri Pub Creation). 

Momenteel staat Sacha Marissen (Hercules S) aan de leiding in de tussenranking.

Klik hier voor de resultaten

Ook de scholieren reden over een hoogte van 1.20m. Eyleen Smets en Cayenna (v. Cayetano) wonnen deze proef in een tijd van 28.66 seconden. De tweede plaats was voor Arthur Vermeulen samen met High Wind van t Schrijberg (v. Dulf van den Bisschop) in een tijd van 29.39 seconden. Marie Van Miert zat in het zadel van Herodot (v. Heartbreaker) en werd derde in een tijd van 29.67 seconden. 

De vierde plaats was voor Marthe-Louise Dieu (Jazz van het Kamerveld). De vijfde plek was voor Kato Van Riel (Amourette Tilia). 

Eyleen Smets (Cayenna) staat momenteel ook aan de leiding in de tussenranking. 

Klik hier voor de resultaten

De senioren sprongen tevens over een hoogte van 1.10m. Danny Van Es en Zico V wonnen deze proef in een tijd van 24.91 seconden. De tweede plaats was voor Brecht Gordier en Calexico Z (v. Clinton I) in een tijd van 26.81 seconden. Sofie Van Den Bergh en Jaegermeister (v. Breemeersen adorado) werden derde in een tijd van 27.08 seconden. 

Danny Van Es (Zico V) staan momenteel aan de leiding in de tussenranking. 

Klik hier voor de resultaten

Ook de scholieren sprongen over een hoogte van 1.10m. Xander Van Es wist deze proef te winnen in het zadel van Naughty Girl of two notes Z in een tijd van 25.14 seconden. Jules Stevens werd tweede samen met Herusa S (v. Tornesch) in een tijd van 26.70 seconden. Xander Van Es werd tevens ook derde, maar dan samen met Jotti (v. Enrico v/d Withoeve) in een tijd van 26.79 seconden.

Xander Van Es staat aan de leiding met Naughty Girl of two Notes Z in de tussenranking. 

Klik hier voor de resultaten

Bij de senioren werd er ook over een hoogte van 1m gesprongen. Deze proef werd gewonnen door Tifanny Vansweevelt en Diara. 

Klik hier voor de resultaten