Bart Clarys volgde met Arrive Z (v. Andiamo Z) op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze barrage achter hun naam in 40,37 seconden. Voor Gilles Dunon en Pryor (v. Thunder vd Zuuthoeve) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 42,93 seconden. 

Jelle Sappin en Hanaika (v. Echo van't Spieveld) namen op hun beurt de vierde plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren in 43,27 seconden. Louise Vanthuyne maakte de top vijf compleet. Zij reed Datura de Roulard (v. Exploit de Roulard) naar de finish in 49,37 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels.

Eerder kon Jean-Christophe De Grande al de overwinning in het 1m30 op zijn naam schrijven. Hij rekende op Anubis van de Vossestraart Z (v. Aimar vh Polderhof) om in 36,39 seconden foutloos naar de finish te rijden. Hij deed hiermee beter dan Benjamin Pieters die met Passionate From Seconde Life Z (v. Picasso Z) de tweede plaats mee naar huis nam. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 37,01 seconden. Zoe Mortreu en Prince van den Berg (v. Toulon) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 39,70 seconden. 

Voor Donaat Brondeel (Kalou du Bourbecq) nen Maxime Lambrecht (Kagh Hoessein Sdw) was er een vierde en een vijfde plaats.

In het 1m20 trok Peter Boelens aan het langste eind. Hij rekende op Ronja van't Hellewater (v. Emerald van't Ruytershof) om in 39,75 seconden foutloos rond te springen. Jean-Christophe de Grande deed het ook in deze rubriek erg goed. Hij nam zowel de tweede als de derde plaats mee naar huis. Voor de tweede plaats rekende hij op Nice Penelope Leeuwerikenhof Z (v. Nabab de Reve), voor de derde plaats haalde hij Natan Van De Vossestaart (v. Numero Uno) van stal.

De top vijf werd vervolledigd door Wouter Lamsens (Quick Flip de Muze) en Davy Lannoo (Quintos van de Bekemolen).

In het 1m10 reed Niki Geenens naar de overwinning. Zij liet in het zadel van Gazele van de Vaelenberg (v. Toulon) het hout onaangeroerd en klokte af in 30,51 seconden. Hiermee was ze overduidelijk de snelste. Emma Gilgemyn en Happy Lady de Winghe (v. Lancer II) volgden op ruim drie seconden. Hun tijd van 33,56 seconden in combinatie met een foutloze ronde leverde hen de tweede plaats op. Lizy Vlerick en Jarno van't Moleneinde (v. Courtello Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,91 seconden.

Voor Siegfried de Coster (Ishtar van het Polderhof) en Geoffrey Cobbout (ID 1) was er een vierde en een vijfde plaats.

In het 1m20 tot slot kon Geenens ook met overmacht de overwinning op haar naam schrijven. Dit keer haalde ze Helios vd Spelonckhoeve (v. Dulf van den Bisschop) van stal om in 31,75 seconden een foutloze ronde te springen. Opnieuw had ze bijna drie seconden voorsprong op haar eerste achtervolgster, Joy Demuynck. Demuynck reed Joy's Dream Girl Leeuwerikenhof (v. Kashmir van Schuttershof) foutloos naar de finish in 34,77 seconden, goed voor de tweede plaats. Daphné van Hende en Jacarta van't Ravennest waren goed voor de derde plek. Zij lieten het hout onaangeroerd en klokten af in 38,83 seconden.

Benjamin Pieters (Chacci van de Quote Z) en Geoffrey Cobbaut (Gem T Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten