Vier combinaties slaagden erin een dubbele nulronde neer te zetten. Samen met de negenjarige BWP-zoon van Kartouzo Van 't Kathof bleef Jansegers net geen twee seconden voor op Mathies Rüder en For Freedom Ekt (For Fashion). Een Belgisch peloton volgde in de top zes.

Luiz Felipe Neto de Azevedo vervolledigde de top drie in het zadel van Valentino Massuere (Canturo). Net buiten het podiu volgde Mathieu Guery in het zadel van zijn Tender Dream Hero Z (Thunder vd Zuuthoeve). 

Guery werd opgevolgd door Vic de Plecker met Ilypsho (Zirocco Blue VDL) op vijf en Ines van Dijck met J. Comghoria Van Beek (Comme Il Faut) op zes.

Vic De Plecker blijft Jules Denutte voor

Jules Denutte tekende op zaterdag nog voor internationale winst. In de 1.35m Accumulator moest de West-Vlaming, landgenoot Vic De Plecker met Corvette Van 't Koningshof Z (Clarissimo Z). Denutte volgde in deze rubriek in het zadel van Nevada Quality Z (Numero Uno). Het paar werd opgevolgd door Gary Dooley die met Csf Olympic Jewel (Mylord Carthago*HN) voor bleef op Yana Jansegers met Djena Tops (Quasimodo vd Molendreef).

Uitslag Junioren Grand Prix