Net als gisteren kon het duo met ongeveer twee seconden voorsprong de overwinning binnenhalen. Jansegers' Orlando van de Afspanning (v. Kartouzo van 't Kathof) was op geen fout te betrappen en stopte de chrono in deze rubriek op tijd op 58,53 seconden. Met die tijd hielden ze een internationale lijst achter zich. Met 60,51 op de klok werd Henry Squibb tweede op Diatencona PS, Seamus Hughes Kennedy volgde met twee seconden meer op drie met Castlefield Hera.

Paulien Schepers wist zich te plaatsen met Corrychella van ter Hulst (v. Corrado I) en werd elfde gevolgd door Aiko Paridaen en Libelle de Muze (v. Elvis ter Putte) op twaalf. 

Opvolgend voegde Jansegers nog het zilver aan haar palmares toe van de 1.30m rubriek. Op Fiorucci (v. E-Pleasure) moest ze enkel de Duitse Emilia Widmayer voor haar dulden die met drie honderdsten de winst van Jansegers afsnoepte. Niet enkel Jansegers hield de Belgische eer hoog, ook Camille Boffin zorgde voor wat driekleur en werd vijfde met Jarretelle Jps Z (v. Jaguar van Paemel). Helena Beyers stond met twee paarden in de top tien en werd op My Way du Sud Z (v. Mithras de Regor) negende en met Mithras de Regor (v. Elvis ter Putte) tiende. 


Klik hier voor de volledige uitslag