Patricia Maes reed de ruin Cassilou Z (v. Cassini II) naar een derde plaats op het podium in 37,99 seconden. 

Alicia Wolf (Edwina de Mont-Garni) zorgde voor nog een Belgische klassering door naar een vierde plaats te rijden. Pru Dawes (Monbeg Hendricks) nam zo genoegen met een vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.20m rubriek konden we opnieuw rekenen op Kasper de Boeck voor sterke Belgische verdediging. Hij reed zijn merrie Gerenia (v. Cantos) foutloos rond in de tweede fase en ging over de finish in 24,70 seconden, goed voor een derde plaats op het podium. 

Winst was er voor Lucas Delachaussee en Verty GO (v. Quidam de Revel). Het duo reed een scherpe tijd van 24,56 seconden. Rosie Gunn nam de tweede plaats voor haar rekening. Met Jagerbomb (v. Arezzo VDL) noteerde ze een foutloze ronde van 24,70 seconden. 

Plaats vier en vijf waren voor Irma Rubesa (Benjamin) en Marie Eugenie Angles (Buzz Phole). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.45m Grote Prijs wist Bart Jay Junior Vandecasteele voor Belgische verdediging te zorgen. Met een elfde plaats reed hij net buiten de top tien. Een balk in de Jump-Off weerhield hem van een podiumplaats. Hij had een snelle tijd van 38,57 seconden, wat goed was geweest voor een derde plaats. 

Winst was er voor Emilio Bicocchi en Rondine Del Terriccio (v. Tinka's Boy). Het duo reed was iedereen te snel af en reden over de finish in 36,66 seconden. De Ier Richard Howley en Arlo de Blondel (v. dollar de la pierre) noteerden een foutloze ronde en een tijd van 37,14 seconden, goed voor een tweede plaats. Marcel Marschall wist met de ruin Extra Strong (v. Diamant de Semilly), ook extra sterk uit de hoek te komen. Hij tikte de klok af in de Jump-Off op 38,97 seconden en nam het brons in ontvangst. 

Plaats vier en vijf waren voor Nicolas Deseuzes (Feyah) en Kendra Claricia Brinkop (Nector Vd Bisschop). 

Klik hier voor de resultaten.