Met de Kartouzo van 't Kathof-nakomeling (fokker: Véronique Vanbrabant) doorstond Jansegers feilloos het 1.45m hoge parcours en klokte af op 62,27s wat de snelste tijd bleek te zijn. Met 62,84s op de klok moest Thibeau Spits achtervolgen op twee met Ibestra VB (Quality Time TN, fokker: Gert Verbakel). De top drie werd besloten door de Fransman Tony Hanquinquant en de Z-ruin Caynen of the Lowlands Z (Concord Z, fokker: Lowlands Stud). 

Het luttele verschil van drie honderdsten hield Axel Vandoorne van dat brons met Sensei Z, een negenjarige zoon van Hunters Scendro. Kirsten Rombouts kon de top vijf afronden in het zadel van Mowgli KR (Thunder vd Zuuthoeve). 

Resultaten

Later zegevierde Estelle Godecharle in de CSI1* 1.10m rubriek. De amazone was in het zadel van Jadore du Cache Pot (Indian Gold Van Casterhoeve) de beste. Het zilver was voor de Franse Axelle Leroy en de sBs ruin Hourra de Reville (President) voor de BWP ruin Collezione Cesaro Delano (Diamant de Semilly) onder de Amerikaanse Barbar Ruziska. De top tien werd besloten foor Franck Vandereyken en Da Vita de Septon (Verdi). 

De dag werd besloten met nog twee Belgische dames op het podium. Paulien Schepers bracht Toujours l'Amour (Toulouse) naar de tweede plaats in de CSI1* 1.20m proef gevolgd door Sarah Verhamme die het brons op naam schreef met haar Kyra V (Zapatero VDL). Arno Boon scoorde de achtste plaats met Qlassic van't Bosveld (l'Arc de Triomphe).


F. ©: Danny Apers