In de 1.00m rubriek voor de paarden snelde Karsten Van Es met Cargo Z (v. Chellano Z) in 23,39 seconden naar de overwinning. Xander Van Es stuurde zijn VDB Cordoba (v. Pie) naar de tweede plaats in 23,71 seconden. Noa Appelmans en Joske vulden de top drie aan in een tijd van 25,37 seconden. 

Marijke Pops en Krack Z (v. Kentucky Z) werden vierde. Kim Bosteels en Joker van Ten Bos Z (v. Jaguar Van Paemel) eindigden vijfde. 

Xander Van Es blijft scoren 

Ook in de 90cm scoorde Van Es ster. Xander snelde naar zowel een eerste als een tweede plaats! Met Zico V won hij de proef en in het zadel van Naughty Girl Of Two Notes Z nam hij het zilver in ontvangst. Kim Bosteels en Joker van Ten Bos Z (v. Jaguar Van Paemel) vulden de top drie aan. Xander deed er gelijk nog een schepje bovenop en schreef ook met Zico V de 80cm op zijn naam. De 100cm proef bij de pony's werd ook gewonnen door Xander Van Es in het zadel van Tout Beau de la Cure. 

Karsten Van Es in topvorm bij ponyrubrieken 

In de 80cm proef voor de pony's mocht Karsten Van Es met Otje Hof Ter Zeedycke (v. Calipso Van De Vondelhoeve) de ereronde leiden. Ook in de 90cm proef was het Karsten Van Es die de concurrentie het nakijken gaf. Opnieuw in het zadel van Otje snelde Karsten naar de overwinning. Met Amber Eclipse (v. Blue Dargeeno) eindigde hij nog tweede. 

Klik hier voor de resultaten.