In de Grote Prijs Divalu was de zeer nipte overwinning voor Sander Logghe met Daliena B. Hun tijd van 53,49 seconden was slecht één honderdsten van een seconde sneller dan die van Paris Vandousselaere en Kaprice VD Bisschop. De combinatie werd tweede. De derde plaats was voor Thibo Deketelaere met Narco, zij zetten een tijd neer van 58,25 seconden.

Axana Denys en Ozon vh Claeyssenhof eindigden vierde, voor Magalie Maes die met Nina d'Eclipse vijfde werd. 

In de 110cm Pony Jeugdcriterium by Horse Immo rubriek was Emile Beke de snelste met Ella van't Wezehof. In de barrage bleven zij foutloos in 28,70 seconden. De tweede plaats was voor Julie Van Hollebeke met Milo DJ, die foutloos wist te blijven in 28,83 seconden. Het brons was voor Renée Goethals met JFlorentina vh Wilderhof en 30,01 seconden. 

Goethals wist ook de vierde plaats weg te kapen, dit met Petiteflor van het Wilderhof. Merel Wittebolle en Ranger Van Sporkingshoeve vervolledigden de top vijf. 

Tenslotte schreef Jeroen Noppe de 100cm Paard Jeugdcriterium by Horse Immo rubriek op zijn naam. Zijn Cita Stromwind sprong een foutloze barrage in 29,61 seconden. Jana Vanhollebeke en Hacha vd Heksehoeve Stal DHC waren één seconde trager en eindigden zo tweede. Het laatste schavotje op podium was voor Jules Vandendriessche en Table for Five. Zij bleven foutloos in 30,97 seconden. 

Tenslotte werd de top vijf vervolledigd door Jonas Vanhollebeke en Prada de la casa nova op vier en Alona Vanhee met Case Sr Z op vijf. 

Klik hier voor de rest van de resultaten.