Bij de zes- en zevenjarige paarden was het Wout Loenders die met Pompidou van Kuilenhof (v. Kannan) met de overwinning aan de haal ging. Hiermee was hij Johnny Stevens en Quinta te snel af. Zij namen genoegen met de tweede plaats. Mathieu Bourdeaud'hui kon rekenen op Toulonia (v. Toulon) om het podium te vervolledigen. 

Sander Everaert (Grande Dame du Huit) werd vierde. Kelly Cornelis (Castella di Luna) volgde op de vijfde plaats. 

Bij de vijfjarige paarden ging Louke Baeten met Rolex ter Leydonck (v. Bamako) naar huis met de overwinning. Voor algemene indruk kregen zij een mooie score van 85 punten toegewezen. Hun totaalscore eindigde op 82,75 punten. Jens Vandenberk kon rekenen op Marieke Z (v. Moncler van Overis) om ook een goede indruk na te laten. Zij verzekerden een tweede plaats met een totaalscore van 80 punten. Kim Colaers vervolledigde het podium met Domi's Dame Z (v. Dominator 2000 Z). Zij noteerden een eindscore van 79,25 punten. 

Liv Huijbregts en Duca Chin DK (v. Ducati van Schuttershof) wonnen de rubriek voor vierjarige paarden. Bieke Cornette en Claire van de Helle (v. Clarimo) reden naar de tweede plaats. Joeri van Beers vervolledigde het podium met Special Touch van het Vlierhof (v. Untouchable). 

Klik hier voor alle resultaten. 

Foto: Facebook De Damburg