Karen Oris, die gisteren nog een 2* overwinning wist te grijpen, stuurde de 6-jarige Chou Cornet du Marais Dd Z (Cornet Obolensky) foutloos rond en werd tiende. Op elf volgde Kasper de Boeck op de Aganix du Seigneur zoon, Abarth Key Sr Z

De Brit Alexander Mclean zet zijn zegetocht genadeloos verder en was opnieuw de overtuigende winnaar in het zadel van de 6-jarige Ses Moulin Rouge (Goldstar). Kessy van Berlo stuurde de Spiros Z nakomeling Netflix, een ruin uit eigen fokkerij naar twee. Elisabeth Meyer en Million Dream (Million Dollar) werden derde.

Resultaten

Ook bij de 7- en 8-jarigen was er geen ontkomen aan Mclean, dit keer in het zadel van de 7-jarige Ses Jumeirah (Diamant de Semilly). Jan Vinckier was de Belgische sterkhouder met een derde plaats voor Diadem Melonni (Diamant de Semilly). Op vier volgde Kirsten Rombouts met de Aganix du Seigneur dochter Abba Z, een fokproduct van Leon De Ceuster. Axel Vandoorne had de beste 8-jarige onder het zadel en werd vijfde op de door Willy Monnier gefokte Kaline de Fremis (Tangelo vd Zuuthoeve).

Ook hier moest Andres Vereecke Christophe Vanderhasselt voor zich dulden. Vanderhasselt stuurde Remaldparflam V/D Kleyenberg (Merald van't Zorgvliet) naar acht terwijl Vereecke volgde met enkele honderdsten verschil achtervolgde op Que Passa de Regor (Hunter's Scendro).