Vermeir kon na zijn foutloze basisronde zich kwalificeren voor de barrage die hij besloot in 39,47 en daarmee op drie eindigde. Enzo Chiarotto deed beter. De Fransman reed in het zadel van Aloma de Grandcamp (v. Mylord Carthago*Hn) op 39,08 over de finish. Enkel Nederlander Dennis van den Brink kon nog beter. Op de rug van Aonia Domain, eveneens een afstammeling van Mylord Carthago*Hn, reed hij naar de overwinning. 

Plaats vier en vijf gingen beide naar Duitsland. Voor Lars Volmer was er een vierde plaats met Hocan (v. Eldorado vd Zeshoek) terwijl Justine Tebbel vijfde werd met Glassgo du Beaupre (v. Qody de Saint-Aubert). 

Bekijk de volledige uitslag hier

In de voorafgaande rubriek was er eveneens een Belg in de top vijf. In deze CSI2* over 1.35m kwam de vijfde plaats op naam van Guido Hornesch met Nailah (v. Kannan).

De winst was voor de Duitse Nisse Lüneberg in het zadel van Nebraska van't Vianahof (v. Elvis ter Putte). Christian Jansen werd tweede met Chinett Ask (v. Ci Ci Senjor Ask) voor Christopher Kläsener met Louisiana K (v. Los Angeles).

Bekijk de resultaten hier