Wilm Vermeir kon rekenen op Eytuka Of Two Notes Z (v. Emerald van 't Ruytershof) om de winnende tijd van 27,50 seconden neer te zetten. De Finse Noora Forsten en Londino 3 (v. Lordanos) sprongen naar het zilver met een tijd van 27,80 seconden. Het podium werd vervolledigd door Carsten-Otto Nagel met Cascadella (v. Cascadello). Het duo reed over de finish in 27,94 seconden. 

Nederlandse amazone Noëlle van der Velde (Jarcona O) was goed voor een vierde plaats. Edoardo Alain Dubois (Kiara) volgde op vijf. 

In de GP2* kwalificatie was het opnieuw Vermeir die het sterkst voor de dag kwam. Met Enola Gay Of Two Notes Z sprong onze landgenoot naar de derde plaats. Hij was daarbij twee Duitsers voor zich dulden. Michael Jung en Edo Sandra wonnen de rubriek, Rene Dittmer en Burlington Riverland werden tweede. 

Tristan Guisson zorgde voor de tweede Belgische top vijf plaats met Naturelle vh Legitahof Z. Manon Hees en Echo vh Gerendal Z werden vierde. 

Tenslotte stond de beste Belgische prestatie in het CSI2* 1.35m op naam van Kim Keymis. Met Dirina OH Z sprong ze naar de tweede plaats. Het goud bleef in eigen land dankzij Emma Bocken en Rinken Z. Mikkel Flam en Diamond 2000 Z maakten het podium compleet.

Klik hier voor de resultaten.