Wesley Carmans volgde met Morgana vd Brouwershoeve op de tweede plaats. Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 46,22 seconden. Sara Ghilardi en Fortuna (v. Nabab de Reve, f. Fassbender) vervolledigden de top drie na een foutloze barrage in 55,07 seconden.

Niels Verwerft (Mallika van de Neerheide) en Roy van Beek (Chacco Me Biolley) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m30 domineerde Anthony Delage. Hij nam zowel de eerste (Beluga Ste Hermelle) als de derde (Diademe Ste Hermelle) plaats mee naar huis. Antoine Deprez en Irocco D zorgden voor de beste Belgische prestatie. Hun foutloze ronde in 65,64 seconden leverde hen de tweede plaats op.

Michael Vreys vervolledigde de top vijf op de vierde (Extra Z) en vijfde (Lugano van het Lindehof) plaats.

In het 1m20 tot slot was de overwinning voor Marion Marbehant. Zij rekende op Kimberlihens (v. Non Stop, f. Marbehant) om in 69,70 seconden een foutloze ronde te springen. Zita Houten en Nougat van het Oterhof Z (v. Nonstop, f. Otermans) eindigden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 74,16 seconden. Magalie Maes en Origi (v. Elvis ter Putte, f. NRG Stables) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 76,45 seconden; 

Meghan Gillot (Catch You Z) en Ulrike de Craemer (Liberty Lady van't Siamshof) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten