Charlotte Fry kwam met Glamourdale (v. Lord Leatherdale) dicht bij de 80%-barrière. Het duo kreeg 79,826% van de juryleden voor hun proef in deze Grand Prix. Ze werden unaniem op de eerste plaats gezet, waarmee ze met ruim drie procent de onberispelijke winnaars waren. 

Domien Michiels was de beste Belg in deze rubriek en reed op Intermezzo van het Meerdaalhof (v. IPS Gribaldi) naar 69,565%. Voor ons land kwam ook Charlotte Defalque in actie met Botticelli (v. Vivaldi). Zij sloten de lijst af met een score van 63,848%. 

Voor het thuisland reed Marieke van der Putten naar het beste resultaat. In het zadel van Torveslettens Titanium (v. Totilas) kreeg de amazone 76,761% en werd door op één jurylid na op twee gezet. Het brons bleef ook in Nederland en was voor Dinja van Liere. Met Hermès NOP (v. Easy Game) stond ze op twee, drie en zes en dubbel op vier. Voor hen verscheen een score van 75,369%, waarmee ze beloond werden met een derde plaats.

Op plaats vier en vijf kwamen twee Duitse ruiters op de scène. Benjamin Werndl plaatste zich tussen alle girl power op vier en werd beloond met 75,043% voor zijn proef op Famoso OLD (v. Farewell III). Landgenote Isabell Werth volgde op vijf met 74,348% voor Emilio 107 (v. Ehrenpreis).

Bekijk de volledige resultaten hier