Thonon sprong naar de eindzege met de 13-jarige Zangersheide-ruin, Spike vd Withoeve (Sting vd Withoeve). Samen met de voormalige troef van Gregory Wathelet en Thibeau Spits bleef Thonon ruim twee seconden voor op landgenote Marthe Heudens. 

Heudens maakte afgelopen weekend nog furore tijdens de eerste internationale wedstrijd van Grote Brogel. Ditmaal sprong ze naar de tweede plaats met Newton van 't Zorgvliet (Thunder vd Zuuthoeve). Het podium werd afgewerkt door Frans topruiter, Simon Delestre met onder het zadel de KWPN-hengst, I Amelusina R 51 (Dexter R).

Het paar werd opgevolgd door Ezequiel Andres Ferro Menendez met Chepmen (Chepetto). Angelie Von Essen vervolledigde de top vijf op de rug van Advocator C.S. (Randi Elite). België's Hannes Symons strandde op de zesde plaats met Lieven Van Decraen's Alana Hero Z (Aganix du Seigneur).

Uitslag

Marthe Heudens wint 1.35m

Aansluitend wist Marthe Heudens wel de 1.35m rubriek op naam te schrijven. Samen met de BWP-merrie, Kriskras (Ugano Sitte) sprong Heudens naar de winst voor Simon Delestre met onder het zadel Najac vh Kluizebos (Cooper vd Heffinck). In deze 1.35m proef vervolledigde Alise Oken het podium in het zadel van de 11-jarige KWPN-merrie, Shangri-LA (Cardento).

Net buiten het podium sprong Wilm Vermeir naar de vijfde plaats. Op de rug van de 10-jarige dochter van Carembar de Muze, Hotshot bleef Vermeir, Vincent Lambrecht met Vanda McLaren (Tiny Boy) voor.

Uitslag