De Gold 1.30m proef werd op de naam geschreven van Simon Crippen met Billy Kvitfjell (v. Chacco Blue). Het duo reed de winnende tijd van 64,01 seconden in deze proef rechtstreeks op tijd. Virginie Thonon reed in het zadel van Dayton Sitte (v. Ogano Sitte) naar een tweede plaats in een tijd van 64,69 seconden. Duarte Seabra vervolledigde het podium met Mhs Fernhill Showtime (v. Cavalier Royale) in een tijd van 65,56 seconden. 

Jörn Sprehe (Bailando 52) werd vierde. Marco Litterscheidt (Ufo 26) nam genoegen met een vijfde plaats. 

Emilie Conter zorgde voor zowel een zesde (Ornella van het Lambroeck) als een zevende plaats (Olana Van 'T Kruis). Karel Cox (Iron Lady van de Kranenburg) werd achtste. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Gold 1.45m Longines Ranking rubriek kon Pieter Devos met Kannabis van de Bucxtale) naar de zevende plaats rijden. 

Winst in deze rubriek was er voor Julien Epaillard en Solero MS (v. Silvio I) met een tijd van 60,66 seconden. Finja Bormann en Sally 721 (v. Stanley) werd tweede en reed over de finish in 64,20 seconden. Het podium werd vervolledigd door Scott Brash en Hello Mr President (v. Comme d'Api VD Hacienda Z) die in 64,21 seconden over de finish reed. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Bronze 1.20m proef liet Camille Cloquet het Belgische volkslied weerklinken. Met Fragrance de Kerambars (v. Non Stop) reed ze de te kloppen tijd van 54,40 seconden. Elisa Loconsole (Diamond Touch d'Amas Z) werd vierde. Valentine Emsens (Loony Star de La Bastide) zorgde voor nog een andere Belgische klassering in deze proef. 

Klik hier voor de resultaten.