In de 1.35m CSI2* rubriek was er geen houden aan de Belgische amazone, Virginie Thonon met onder het zadel de 10-jarige Hermes de St Anne Z. Samen met de zoon van Hoegie van 't Bergske plaatste de Waalse amazone zich op donderdag ook al vierde. Op het podium volgde in de 1.35m proef Patrick Mc Entee met de 9-jarige Action One Mury Marais Z (Aktion Pur Z). Cedric Bellanger vervolledigde de top drie op de rug van de Kannan-dochter, Deesse du Labart.

De top vijf kleurde verder Belgisch met Koen Vereecke en Oilily de Muze (Vigo d'Arsouilles) op de vierde plaats. Axel Vandoorne vervolledigde de top vijf in het zadel van de achtjarige Ito Van 't Lozerhof Z (Incredible Vd Caatshoeve).

Drie op drie voor Thierry Goffinet

Eerder won Thierry Goffinet de CSI1* 1.30m rubriek voor de derde maal deze week met Centanetti (Centadel). Goffinet en de 9-jarige merrie bleven ruim één seconde voor op Sophie Michiel met onder het zadel de 10-jarige Cougar de Hus Z (Cosinhus). Chloé Hoste en Valeriane de Moyon (Calypso de Moyon) vervolledigden de top drie.

Alle uitslagen