Bij de 7-jarigen leek Ludo Philippaerts lang op weg te zijn naar de overwinning. Met D-Isci van de Kattevennen Z bleef hij tot op het allerlaatste moment op één staan. De laatste combinatie, Katrin Eckermann en So Gaga, verbeterden op het laatste nippertje hun tijd en wonnen zo de proef. Steve Guerdat werd met Cayman de Poteau Z derde en ging daarbij zijn echtgenote Fanny Guerdat Skalli vooraf, die met Delta du Mont Z vierde werd. De vijfde plaats was voor de Duitser Tobias Meyer met Celebrity-H

Tenslotte sprong Comillfo Z voor Virginie Thonon naar de zesde plaats.

De eerste rubriek van de dag was de proef voor 6-jarige paarden. Hierin sprongen onze landgenoten alvast naar een top tien plaats. De beste Belgische prestatie kwam van Virginie Thonon, die met Scala du Piedroux Z vijfde eindigde. 

De winst was voor Oleksandr Prodan met Concord. In de barrage sprongen ze foutloos in een tijd van 33,25 seconden. Het zilver was voor de Argentijn Eduardo Perez die met Gryffindor de Hay en een tijd van 34,06 seconden tweede eindigde. Tobias Meyer en Con Sugar-H Old vervolledigden met 34,66 seconden het podium. 

Finja Bormann en Kaidan 5 eindigden vierde, voor Virginie Thonon met Scala du Piedroux Z. 

Tenslotte eindigde Fabienne Daingeux-Lange met Lausanne de Cardus Z op plaats acht. 

Bij de 5-jarige paarden kwam de beste Belgische prestatie van Chloe Stampaert. Met Unstoppable Van't Craeynest Z sprong ze naar de vijfde plaats. Christophe Leutenez en Endeavour M Z namen plaats negen voor hun rekening.

Klik hier voor alle resultaten.