Vincent Lambrecht wist vandaag de overwinning op zijn naam te schrijven in Oliva. Op deze prachtige locatie werd vandaag de CSI 3* Silver Tour Grand Prix 1.40m proef gereden. Vincent Lambrecht en Catwalk Harry (v. Verdi-TN) konden met een tijd van 36.36 seconden naar een eerste plaats rijden. Bart Clarys was net niet zo snel genoeg voor een eerst plaats, maar wist wel de tweede plaats te bemachtigen. Samen met zijn paard Ozark vd Bisschop (v. Emerald van 'T Ruytershof) kon hij, met een tijd van 36.94 seconden, Vincent net niet kloppen. Fredrik Spetz vervolledigde het podium met zijn paard Jykarlos (v. Warrant) in een tijd van 38.05 seconden. 

Virginie Thonon is vandaag ook in topvorm! Samen met Just The Way behaalde ze een vierde plek. Nick Nanning behaalde de vijfde plek samen met Bandia. 

Verder reden ook Gilles Detry en Stijn Timmerman naar een plekje in de top 10. Gilles Detry (Double 0 Seven PL) werd achtste en Stijn Timmerman (Onyx Van Het Bremenhof) werd tiende. 

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag wisten er ook enkele Belgen een plekje te bemachtigen in de Gold 2 1.40m proef. De overwinning van deze proef was voor Pedro Junqueira Muylaert met Chief Tibri Z Mfs (v. Corland) in een tijd van 63.52 seconden. Vincent Lambrecht wist in deze proef reeds een tweede plek te behalen samen met Arco Darco Z (v. Arko III) in een tijd van 64.25 seconden. De derde plaats van voor Jean-Maurice Brahier met Valencio (v. Toulon) in een tijd van 64.35 seconden. 

Camille Demolie (Chica Fino) wist hier een vierde plek te bemachtigen. Fredrik Spetz (Janou) behaalde de vijfde plek. 

Verder reden Axel Vandoorne en Ludo Philippaerts naar een zesde en een tiende plek. 

Klik hier voor de resultaten