In de Silver 1.30m proef kon Vincent Lambrechts rekenen op Aiace l'Eroe (v. Toulon) om de winnende tijd van 60,47 seconden neer te zetten. Johnny Pals verzekerde Nederland van een tweede plaats. Met Jabab CB (v. Nabab De Reve) reed hij over de finish in 62,74 seconden. Het podium werd vervolledigd door Anna Camille Vlasov en Beaumont W/V (v. Ukato) met een tijd van 62,97 seconden.

Jules Barrere (Quintus 102) werd vierde. Freddy Demuynck (Aimar van het Polderhof) zorgde voor nog een Belgische vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten.

In de Bronze 1.30m was het Aiko Paridaen die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Met haar tophengst Ferrari Quality (v. Casall) noteerde ze een tijd van 71,10 seconden wat haar een derde plaats op het podium opleverde. Winst in deze proef was er voor Lucas Boillot en Bokidoki Vd Kranenburg (v. Flamenco de Semilly) die de winnende tijd van 69,77 seconden neerzette. Lucas Lopez Benito en Ur de Peleben (v. Toulon) reed in 70,35 seconden naar een tweede plaats.

Freddy Demuynck (Nashville V'T Leeuwerikenhof Z) zorgde met zijn zevende plaats voor nog een Belgische klassering.

In de Silver Tour Grand Prix reed Mathieu Guery met Nistria d'O (v. Falco) naar een zeventiende plaats. Mark Mcauley won de proef met Miebello (v. Flyinge Quite Easy 958).