Vincent Lambrecht kon rekenen op Vanda Mclaren (v. Tiny Boy) om de winnende tijd van 43,99 seconden neer te zetten waar niemand meer bij in de buurt kwam. Nicolas Delmotte werd hiermee verwezen naar de tweede plaats. In het zadel van Rachel (v. Rachel) reed hij in 45,41 seconden over de finish. Het podium werd aangevuld door Jean-Maurice Brahier en Camacho (v. Cannavaro) die de derde beste tijd van 45,63 seconden wisten neer te zetten. 

Benny Naessens (Kannavara Z) zette het Belgische feestje verder en verzekerde nog een vierde plaats. Nick Nanning (Bandia) zorgde voor de beste Nederlandse prestatie en eindigde vijfde in deze GP. 

Tenslotte waren er nog andere Belgische klasseringen voor Stijn Timmerman (Extase Ste Hermelle), Leon Brutsaert (Frodo Vd Withoeve Z), Axel Vandoorne (Ogopogo), Andres Vereecke (Coconut Van Paemel Z) en ook nog voor Leonie Peeters (Macho V). 

Verder waren in de Bronze 1.30m proef de Belgen ook goed in vorm. Zo sprong Nicolas Lambrecht (Just Energie) naar het zilver en Maxine Gaelens (Noblesse Royale) naar het brons. Vervolgens sprong ook Lieven Devos (Hannibal) naar een klassering in de Gold 1.30m rubriek. 

Klik hier voor de resultaten.