Winst was er voor Victor Bettendorf met Mr. Tac (v. Nonstop). Hij kon in 35,49 seconden over de finish rijden. Nicola Pohl vervolledigde met Dakota ((v. Denver V) het podium in een tijd van 38,40 seconden. 

Duarte Seabra (Dourados 2) noteerde op thuisbodem een vierde plaats in deze Grote Prijs. De Britse Georgie Tame (Haya) behaalde een vijfde plaats. 

Luiz Felipe Neto de Azevedo (Valentino Massuere) wist voor nog een andere Belgische klassering te zorgen in deze rubriek. 

Klik hier voor de resultaten. 

Ook in de 1.30m proef werd onze Belgische driekleur sterk verdedigd. In deze twee sterren proef kon Francois Jr Mathy wederom voor een top vijf klassering zorgen. Met High Voltage (v. Kannan) reed hij zo naar een vierde plaats. 

Winst was er voor Nederland. Kim Emmen en Astrid's Lad (v. Luidam Elite) reed met zo'n drie seconden verschil naar de overwinning. Zij had 57,03 seconden nodig om een nulronde te noteren, waar Mandy Mendes Costa er 59,99 seconden voor nodig had. De Portugese ruiter reed met Hurlevent DB (v. Copin van de Broy) naar een tweede plaats. De Brit Joseph Clayton reed met Cally V in 62,63 seconden naar de laatste podiumplaats. 

Op vijf zien we Victor Bettendorf (Marbella Aag) staan. 

Charlotte Roegiers (Demi Tour) viel met één tijdsfoutje net buiten het klassement. 

Klik hier voor de resultaten.