De Plecker ging in zijn klassement een Belgisch podium voor. Samen met de 10-jarige zoon van Zirocco Blue bleef de Plecker nipt voor op Marie Foulon en BWP-hengst, Pickup de Rase (Jingo Di Dieu D'Arras). Op de derde plaats zette Ann Carton-Grootjans het Belgisch feest verder met de 10-jarige Nox Blue van de Hertogen (VDL Zirocco Blue).

Net buiten de top drie volgde Louis Lambrecht in het zadel van de achtjarige Pinoe van de Achterhoek (Iron Man vd Padenborre) op een vierde plek. Ines de Vos volgde met haar eigen, Cookie du Bassin (Lando) op een zesde plek.

Brent De Schrijver on top

Ook het tweede klassement kleurde Belgisch. De Schrijver won met Liv Good vd Kattevennen Z (Levisto Z) voor Bernardo Alves en Vigo's Flip de Muze Z (Vigo d'Arsouilles). Op woensdag sprong Koen De Waele met zijn eigen gefokte, Simply Magic KDW Z (Scendix) naar een vierde plaats in de 1.35m rubriek. Ditmaal eindigde het paar op de derde trede van het podium.

Net buiten de top drie deelden Jelle Sappin en Vincent Lambrecht de vijfde plaats. Sappin strandde op de vijfde plek met Hanaika (Echo van 't Spieveld). LAmbrecht kaapte deze prijs met Varennes du Breuil (Jarnac).

Alle uitslagen