Emilie Conter wint met Clochard (Kashmir van t Schuttershof) en 27,30 seconden het 1.40m. De Fransman Julien Anquetin en Baya du Ter (Kannan) waren slechts een halve seconden trager en werden tweede. Rik Hemeryck vult met Lolita du Ta d'BO (Igor van de Vaddenhoek) het podium aan met een tijd van 28,13 seconden. 

Andres Vereecke werd vierde met In The Mood (Winningmood), voor Anquetin die met Joe Van Terbeke (Cooper vd Heffinck) ook vijfde wordt. Virginie Thonon wordt tenslotte zesde met Griet (Bugatti 

Bij de 7-jarigen was het goud én het zilver voor Andres Vereecke. Voor de winst kon hij rekenen op Balouto Van Paemel Z (Baloubet du Rouet), voor het zilver op Nougat Van'T Leeuwerikenhof Z (Nabab de Reve). Karin Martinsen en Tailormade Chussuri (Chaloubet) werden met 38,72 seconden derde.

De Noorse Jenny Krogsæter en Gjamaika Song (Cristallo) werden vierde, Sofie Svensson en Cieran (Casall) vijfde. 

Anthony Philippaerts en Ginger Ale (Mylord Carthago) waren terug te vinden op plaats zeven, Stijn Timmerman en Onyx vd Bremenhof (Emerald van't Ruytershof) op plaats acht, Cederick Deknudt en O-Centurio Van Stal Cipa (Centurio) op plaats negen en Virginie Thonon met Honesty Ctv Z op plaats tien. 

Klik hier voor de resultaten.