Vrijdag

In het 1m20 op vrijdag reed Jolien Demeyer naar de overwinning. Zij rekende op Grande J (v. Clinton) om in 27,99 seconden een foutloze ronde te springen. Estee Bomere en Caelum Ter Wilgen (v. Quick Star) volgden op de tweede plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 28,47 seconden. Paris Vandousselaere en Happyness van de Kalsybrug (v. Cassini II) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 29,65 seconden. 

Isabel de Rijcker (Gonder van't Ongereet) en Ines van den Bosch (Vedette) vervolledigden de top vijf. 

In het 1m30 reed Albert Bruyneel naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Souplesse VDS Z (v. Stakkato) een foutloze ronde springen in 30,67 seconden. Jolien Demeyer en Grande J (v. Clinton) namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er een foutloze ronde in 31,42 seconden. Joy Demuynck en Armegeddon vh Leewerikenhof (v. Amour he van't Leeuwerikenhof) vervolledigden de top drie.

Voor Jean de Grande (Kumi Star vd Schelpenhoeve) en Peter Schollaert (Piedro von Harry Z) was er een vierde en vijfde plaats.

Zaterdag 

Op zaterdag domineerde Niki Geenens het 1m20. Zij nam zowel de eerste (Helios vd Spelonckhoeve) als de tweede (Gazelle vd Vaelenberg) plaats mee naar huis. Anjolie Vanhecke en Melodie du Centaure (v. Fidji du Fleury) eindigden op de derde plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 33,00 seconden. 

Maxim Godecharle (Una van't Lindehof Z) en Niki Geenens (Geena Lisa) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m30 reed Axel Vandoorne naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Amiro B Z (v. Asca Z) de nul behouden en finishte in 31,96 seconden. Albert Bruyneel en Souplesse VDS Z (v. Stakkato) eindigden op de tweede plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 32,21 seconden. Bart Clarys vervolledigde de top drie. Hij reed Mayla Da Vida (v. Stakkato) foutloos rond in 34,14 seconden. 

Dan Kremer (Formidable GLN Z) en Joy Demuynck (Urbin Manciais) vervolledigden de top vijf.

Zondag

Isabel de Rijcker was op zondag de beste in het 1m25. Zij kon in het zadel van Impuls vd Heffinck (v. Cooper vd Heffinck) de nul behouden in 27,53 seconden. Andres Vereecke en Orfatrice Dw (v. Kafka vd Heffinck) namen de tweede plaats mee naar huis. Voor hen was er een foutloze ronde in 29,66 seconden. Wim Vinck en D-Isci van de Kattevennen Z (v. Darco) maakten het podium compleet.

Voor Jan Vermeiren (Oakley van Dorperheide) en Dagmar Veldeman (Ohaj de Rego) was er een vierde en vijfde plaats.

In het 1m35 tot slot reed Andres Vereecke naar de overwinning. Dit keer rekende hij op Basha (v. Larimar) om in 25,58 seconden een foutloze ronde te springen. Wim Vinckx en O-Jewels Golden Girl van't Ravennest (v. Comme Il Faut) eindigden op de tweede plaats; Zij konden de nul behouden en finishten in 27,34 seconden. Dries Dekkers en Hippos van de Rostal (v. D Ukase) vervolledigden het podium. 

Plaatsen vier en vijf gingen naar Elisa van den Branden (Loreen van't Ruytershof Z) en Andres Vereecke (Halima van het Bonte Hof Z)

Klik hier voor alle resultaten