Simon Yde en Cordino (v. Cornettino Ask) volgden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 36,37 seconden. Chloe Aston en Sensation White Z vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,63 seconden. 

Koen Vereecke (Quickly vd Kruishoeve) en Lennert Korsten (Kadco Hero Z) eindigden op plaatsen vier en vijf. Korsten eindigde met Charlotte 123 Z (v. Casallo Z) ook net buiten de top vijf op de zesde plaats. 

1m40 CSI2* 

In het 1m40 van de CSI2* competitie reden Jan van Alken (Balou van het Kapelhof Z), Kim Thiry (Freedom de SB) en Melissa Zerbini (King Pika) naar top tien klasseringen.

6-jarigen

Bij de 6-jarige paarden konden maar liefst negentien combinaties zich plaatsen voor de barrage. De overwinning was voor Chloe Aston. Zij rekende op Diatendra von Rocherratz Z (v. Diamant de Semilly) om in 36,62 seconden foutloos ronde te springen. Mart-Sander Aarma (Adante) en Marek Maitala (Fidi Heywood HZ) vervolledigden het podium. 

Eline Peeters (Pavallina van het Roelhof), Katja Haep (Romy FZ) en Kim Thiry (Livorno van het Beetjen Z) zorgden voor Belgische klasseringen. 

Klik hier voor alle resultaten