Megane Moissonnier volgde op de tweede plaats. Zij kon in het zadel van de KWPN-merrie Grace P (v. Toulon) een foutloze ronde springen in 67,79 seconden. Melie Gosa en Alouette d'Eole (v. Mylord Carthago) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 67,87 seconden. 

Jens Christ (Chakilly Z) en Ulrike Bruns (Coco Malou) vervolledigden de top vijf op plaatsen vier en vijf.

Virginie Thonon eindigde ook in de prijzen: ze nam met Griet (v. Bugatti VDL) de twaalfde plaats mee naar huis.

Bronze 1m10

In het 1m10 van de Bronze competitie reed Stephanie Monti naar de overwinning. In het zadel van Virgin des Flagues (v. L'Arc de Triomphe) kon hij een foutloze ronde springen in 55,07 seconden. Hij liet hiermee alle concurrentie ver achter zich. Nora Craig volgde op de tweede plaats. Zij reed Divino de Bacon (v. Vleut) foutloos rond in 58,81 seconden. Elisa Rooyave was met Concerto la Mulotiere (v. Conrad) goed voor de derde plaats. Ook deze combinatie liet alle balken in de lepels en finishte in 60,27 seconden. 

Eugenia Borho Giron (Tovier Star Troides) en Matthieu Esser Diaz (Paco) volgden op plaatsen vier en vijf. Gail Dmuynck eindigde op haar beurt net buiten de top vijf op de zesde plaats. Ze reed Arnac d'Elphen (v. Evrij A) foutloos rond in 61,22 seconden. 

Bronze 1m35

Ook in het 1m35 van de Bronze competitie werd er rechtstreeks tegen de klok gesprongen en ook hier was er een Belgische overwinning. Fabienne Daigneux-Lange reed Fringant du Calvaire (v. Qody de Saint-Aubert) foutloos rond in 63,89 seconden, genoeg voor de overwinning. Stephanie Janssens kon met Click Clock of Greenhill Z (v. Clockwise of Greenhill Z) een foutloze ronde springen in 64,00 seconden. Dit resulteerde in de tweede plaats. Ze was hiermee ruim een seconde sneller dan Kai Zeevi die met Kandy Hof Ter Zeedycke (v. Cabrio vd Heffinck) op de derde plaats eindigde. Zij lieten alle balken in de lepels en klokte af in 65,05 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Clara Darty (Bolingee Cece) en Freddy Demuynck (Aimar van het Polderhof). Kelly Vandoussealere (Houston B) volgde op de zesde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten