Hiermee deden ze beter dan Florence Geenen en Firenze vh Daaleinde Z die de tweede plaats voor hun rekening namen. Ook deze combinatie slaagde erin om alle balken in de lepels te laten en klokte af in 31,53 seconden. Lisa De Roeck maakte het podium compleet. Zij reed H-Red Valentina P&A foutloos rond en stopte de chrono na 33,56 seconden. 

Voor Yana Jansegers (Marshmallow) en Louis Pues (Caliente DB Z) was er een vierde en een vijfde plaats.

In het 90 cm was Joëlle Labaere de snelste. In het zadel van Queen vd Hunters liet ze de balken ongemoeid en stopte ze de chrono na 30,99 seconden. Victoria Balcaen volgde met César op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en klokten af in 33,62 seconden. Elodie Guillaume en Moonlight du Bois d'en Bas maakten de top drie compleet. Voor hen was er een foutloze ronde in 34,06 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Myrthe Koning (Tijuana) en Julie De Koning (Golden Dream).

De dag werd afgesloten met de Masters van de U25 competitie. De overwinning kwam hier in handen van Louis Lambrecht. In de laatste en beslissende ronde kon hij met Frisbee des Flagues als enige alle balken in de lepels laten, een foutloze rit volstond dus voor hem om met de overwinning aan de haal te gaan. Pieter Jan Anthonissen volgde met Pirocco Castanoo (v. Zirocco Blue VDL). Hij kreeg in de laatste ronde één springfout. 

Seppe Wouters (Clear Heart) en Kasper De Boeck (Never Sky Van Het Kritrahof) vervolledigden het podium.

Klik hier voor de resultaten