In Finland startte het ochtendprogramma met een CSI5* 1.40m rubriek. In deze rubriek rechtstreeks op tijd (Tabel C) moest Jordy van Massenhove met de 11-jarige Gaga E d'Augustijn (Bustique) enkel Paul Richard Argus met Jay-Z Bee (Johnson TN) voor zich dulden. Het podium werd afgewerkt door Katharina Rhomberg en de zevenjarige Zarzuela OLD (Diarado).

Net buiten de top drie volgde Belgisch springruiter, Jens Vandenberk op de vierde plaats. Vandenberk plaatste zich in het zadel van de achtjarige Diamant van 't Coseveld Z (Diamant de Semilly).

Thibeau Spits schittert in de prijzen

In de aansluitende 1.45m rubriek schreef Hannes Ahlmann de eindzege op naam. Ahlmann en de achtjarige Diara (Diacontinus) bleven net geen seconde voor op Eveliina Talvio met de 11-jarige KWPN-merrie, Glamour (Numero Uno). Marlon Modolo Zanotelli vervolledigde de top drie met de negenjarige sBs-merrie, Heureuse Nouvelle WH (Cardento).

Net buiten het podium strandde Thibeau Spits eveneens in de prijzen. Spits loodste de 13-jarige BWP-ruin, Juragold Bormes (Contact vd Heffinck) foutloos naar de zesde plek.

Alle uitslagen