In het 1.20m was het de Fransman Stephane Darre die met de overwinning aan de haal ging. Zijn Vegane de Chasny (v. Consul DI Vie Z) sprong foutloos in 24,96 seconden. Alain Collette werd met Golisa (v. Gelha's VDL Emilion) en 26,31 seconden tweede. Darre werd ook derde, dit met Cabana de Toxandria Z (v. Cannabis Z) en 26,49 seconden. Edouard Renaud (Thais Varennes) en Aline Grimal (Caliouchka Gesmeray) vervolledigen de top vijf voor Frankrijk. 

Alice Oost en Jamara van de Moortelshoeve (v. Elvis Ter Putte) worden tiende. 

Het 1.10m werd gewonnen door Angele Gastalle en Bahamas d'Argos (v. Nabou A Batilly) in 56,11 seconden. De rest van het podium is Brits met Andrew Saether op twee en drie. Hij werd tweede met Calais 32 (v. Cascavelle) en derde met O'Malley van de Bucxtale (v. Coriano).

Daphne Giunti (ITA) en haar Dinky Toy d'Hof Ten Bos vervolledigen samen met Victoria Metge (FRA) en Quick Star d'Avril (Machno Carwyn) de top vijf. 

Louise Losfeld en Juliette Losfeld worden voor België zesde en zevende. Louise kon hiervoor rekenen op Odilon Van T&L (v. Phin Phin), Juliette op My Little Abba Shining Star S (v. Goldstar)

Klik hier voor de resultaten.