Janssen kon voor de overwinning rekenen op Caquarista PS (v. Cassalico). De merrie sprong een foutloze tweede fase in 40,26 seconden. Ze wordt op het podium vergezeld door Karina Leichle met Liberian Girl. Zij werkten een nulronde af in 40,36 seconden en werd tweede. De derde plaats is voor Tim-Uwe Hoffmann en Quanita (v. Quiran) die foutloos wisten te blijven in 40,45 seconden.

Op vier en vijf staan Rikke Andersen met Crossfire vd Leuba (v.Comme Il Faut), en Steffen Hauter met L'Oreal (v. Cristo 5).

Melissa Laenen werd met Jax Lvp (v. Cornet Obolensky) zesde.

In de 1.10m rubriek was het de Franse Jeanne Pijollet die de proef won met Brunille d'Histoire (v. Quite Easy) en 22,76 seconden. Het brons is voor de Zweedse Linnea Aberg-Cronin met Mohulla Playboy (v. Danesfield Prince) en 23,94 seconden. De Franse Rose Anne Coiffe vult met Casual (v. Casall) en 25,41 seconden het podium aan. 

De Deense Kamilla Ladefoged Rasmussen en haar Betty Balslev (v. Kannan) worden vierde, Victoria Metge en Quick Star d'Avril vijfde. 

Tenslotte wist ook onze landgenote Louise Losfeld zich in de top tien te klasseren. Met Gigi Bravour vd Basquita (v. Skippy II) werd ze zevende! 

Klik hier voor de resultaten.