Bij de 5-jarigen wist Caroline Rosant de proef op haar naam te schrijven. Met Galant de Riverland (v. Montender) was ze een seconde sneller dan de Senegalees Paco Mamadou Diouf die met Galaxy Destiny's (v. Goldfever) foutloos wist te blijven in 64,86 seconden. Plaats drie was voor Israël met Robin Muhr. Zijn Crocodile Rock (v. Cornet Obolensky) klaarde de klus in 72,23 seconden. Op vier staat Aline Grimal (Gandog'AR) en op vijf Nicolo van der Westhuizen (Kornet Chavannais). 

Vervolgens won onze landgenoot Gwendoline van Dievoet zonet de proef 6-jarige paarden. Met Igor van den Dael Z (v. I Am Moerhoeve's Star) zette ze een tijd neer van 58,21 seconden. Adam Grzegorzewski en Kalito O (v. Verdi TN) werden tweede met 58,39 seconden. Andrea Herck en Poker de Roulard waren met 59,26 seconden goed voor een derde plaats. 

De rest van de top vijf kleurt Belgisch. Benny Naessens en Rambo Ter Linden (v. Richebourg) worden vierde, Bjorn Vandenbossche en Pippa van 't Heike (v. Scendix) vijfde. Tenslotte vinden we Melissa Laenen en Jax Lvp (v. Cornet Obolensky) terug op plaats zes en Bertrand Genin met Top of the Bill 89 Z (v. Tangelo vd Zuuthoeve) op plaats negen. 

Bij de 7-jarigen won de Braziliaan Rodrigo Bass met de Elvis Ter Putte zoon In And Out DB met een tijd van 63,63 seconden. Andrea Herck had er 4 seconden meer voor nodig en werd met Epsilon de Roulard tweede. Paco Mamadou Diouf en Eole du Guerpre worden met 69,01 seconden derde. 

De top vijf wordt vervolledigd door Frankrijk. Thibault Lacrevaz (Emeraude Meniljean) wordt vierde, Felicie Bertrand (Exquise Lulu) vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.