De Ier Shane Carey schrijft het hoofdnummer op zijn naam. Met Contenance 15 (v. Cornet Obolensky) en 41,51 seconden liet hij de concurrentie achter zich. Christoph Könemann en Leotie KJ (v. Böckmann'S Lord Pezi) bleven foutloos in 42,95 seconden maar moesten de Nederlander Patrick Lemmen voor zich dulden. Lemmen was met zijn Good Morning B (v. Eldorado vd Zeshoek) een halve seconde sneller dan Könemann en werd zo tweede. 

Edouard Renaud wordt met Sashke de Lot (v. For Pleasure) vierde, Frederik Spetz en Great Kenney (v. Mylord Carthago) waren goed voor een vijfde plaats. 

Het 1.30m werd gewonnen door de Fransman Thibault Lacrevaz en zijn Bullechamp (v. Tinka's Boy). Hij reed een tweede fase in een tijd van 24,97 seconden. Hij was maar liefst drie seconden sneller dan zijn landgenoot Francois Xavier Manten die met Valkyire de Terlong (v. Calvaro FC) de finish kruiste op 27,66 seconden. De Braziliaan Rodrigo Bass werd met Caramba (v. Cornet Balou) onder het zadel derde. Hij reed een nulronde in 27,70 seconden.

Plaats vier en vijf waren weggelegd voor de Fransman Stephane Darre en de Italiaan Giampiero Garofalo. Darre reed met Denver Brecourt (v. Quite Easy), Garofalo kon rekenen op VDL Groep Idylle (v. Balou du Rouet)


Klik hier voor de resultaten.