Voor de winst kon hij rekenen op Emotion Van'T Lozerhof Z (v. Emerald van 't Ruytershof). De hengst sprong foutloos in 49,12 seconden. Wellens had ook een hengst bij. Quel Homme SW (v. Cornet Obolensky) kruiste de finishlijn op 46,89 seconden, dit wel met 4 strafpunten. Naessens werd met Kapitein Cento Ter Linden, 4 strafpunten 50,29 seconden derde. 

Plaats vier en vijf zijn voor Andrew Seather met El Star Van'T Ameldonk Z (v. Torreo de Muze) en Rikke Andersen met Loudon (v. Etoulon).

Anthony Wellens vinden we ook terug op de zevende plaats met Quipou SW (v. Mosito vh Hellehof). Klaas Koentges werd met Qendrick van de Bucxtale (v. Tangelo vd Zuuthoeve) tiende. 

Ook in het 1.30m stelde de Belgen niet teleur. Daar werd Nadège Janssen tweede met Rolls D'Elbe (v. Luccianno). Fiorenzo Ammendola wint de proef met Baltico d'Accenglio (v. Lord Z) in 59,03 seconden. De Franse Mathilde Pinault vult met Adelasia (v. Baedeker) en 60,56 seconden het podium aan. Haar landgenoot Edward Levy wordt vierde met S &L Motown (v. Casall). De Duitser Gerald Nothdurft vervolledigt de top vijf met Levi Lamour (v. Levistano).

Tenslotte was Bart Jay Junior Vandecasteele de hoogst genoteerde Belg in de CSI1* 125m proef. Hij werd tweede met Elle 'La Z (v. Emerald van 't Ruytershof) in 34,46 seconden. Hij moest de Franse. Rose de Balanda voor zich dulden die met Index en 32,69 seconden won. China leverde met Yunjing Ella Wang en Ake Utopia (v. Berlin) de derde plaats. Ze zetten een tijd neer van 36,83 seconden. 

Edward Levy wordt ook in deze proef vierde, dit keer met Hummer du Seigneur (v. Jenson Van 'T Meulenhof). De Zweedse Linnea Aberg-Cronin werd vijfde met Jarta (v. Heartbeat).

Alice Oost (Jamara van de Moortelshoeve) en Juliette Losfeld (My Little Abba Shinning Star S) worden zesde en zevende. Nicolas Bruylants en Vesta de Coquerie worden negende.

Klik hier voor de resultaten.