In de Gold 1.30m proef gaf Wouters de concurrentie geen kans met Elvira. Samen zetten ze een razendsnelle tijd neer en waren zo Hendrik Denutte en Halinka te snel af. Zij moesten genoegen nemen met het zilver. De Zweedse Sofia Westborg mocht onze twee landgenoten vergezellen op het podium dankzij Cara 199

De rest van de top vijf kleurde Frans met Manon Mage en Avoine du Chene op vier en Bilal Zaryouh met Quincy Lady op vijf.

Virginie Thonon kon voor de zevende plaats rekenen op SM Che Tipa. Vincent Lambrecht en Catwalk Harry verzekerde met een negende plaats de vierde Belgische top tien klassering.

In het 1.25m was hij opnieuw de snelste, dit keer met Kel Gillette Van Beek. In een omloop rechtstreeks op tijd waren ze te snel voor Bilal Zaryouh met Disney d'Auge, die tweede eindigden, en Claudia Moore en Dis Moi Tout de Clairbois, die het brons mee naar huis namen. 

Daarbovenop werd Wouters ook vierde met U2 Vd Rode Poelhoeve. De top vijf werd compleet gemaakt door Ulrike Bruns en Coco Malou. 

Gert-Jan Hubrechts en Chacco Chico namen plaats zeven voor hun rekening. 

Klik hier voor alle resultaten.