De winst ging naar Marc Houtzager en Sterrehof's Dante N.O.P. (v. Canturano) in een tijd van 39.14 seconden. De tweede plaats was voor Roger Yves Bost en Castleforbes Darcy (v. Dollar du Murier) in een tijd van 39.58 seconden. De derde plaats was voor Ugo Berrittella samen met Picobello Jasmine (v. Arezzo VDL) in een tijd van 39.61 seconden. 

Ook de vierde en de vijfde plek gingen naar 2 Belgen. Andres Vereecke (Halima van het Bonte Hof Z) werd vierde. De vijfde plaats ging naar Virginie Thonon (Edgard de Prefontaine). 

Ook de negende plaats was een Belgische combinatie. Louise Losfeld (Fabulous) wist dit plekje te bemachtigen. 

Klik hier voor de resultaten

Ook de Silver 1.30m proef werd vandaag gereden. Daarin waren Seppe Wouters en Achtung Asborne Z (v. Arezzo VDL) de sterkste in een tijd van 63.81 seconden. Noora Von Bülow en Dabelle (v. Nabab de Reve) werden tweede in een tijd van 68.57 seconden. De derde plaats was voor Domenico Morosoli en Paris (v. Vigo D'arsouilles) in een tijd van 70.09 seconden. 

Nina Houtzager (Hero Elvis) wist in deze proef naar vierde plek te rijden. Lauranne Spits (Parel van het Russeltveld) reed naar de vijfde plek. 

Klik hier voor de resultaten