De Laet kwam met Cataleya 3 aan de start van deze rubriek en ging er naar huis met de overwinning. Met een barragetijd van 37,08 bleef ze voor op de Nederlandse Yoni Van Santvoort. Zij kwam met Ilandra (v. Up to Date) in 38,37 over de finish, goed voor een tweede plaats. Het laatste blok was eveneens voor een Belgische ruiter met Bart Clarys en Geste van de Vihta op drie. 

En de Belgen bleven ook gepresenteerd verder in de top vijf met een vierde plaats voor Laura Blommaert. Zij bleef er met Ovina V/Den Heikant (v. Marius Claudius) voor op Frederic Vernaet en Olleke Bolleke JW VD Moerhoeve (v. Kannan). 

Aansluitend kwamen de ruiters aan de start voor de éénster over 1.10m. Met de winst voor Anouch Danneels met Oakingham Francessca was er opnieuw een Belgische overwinning. De Duitsers wisselen de Belgen af met de Duitse Marie Frigger op twee met Quantico 10 (v. Quinta Real) gevolgd door Belgische combinatie Patrik Spits en Cyrus de Lavey (v. Siryus de Bavoz) die de top drie afsluiten. 

Vier ging naar Duitsland met Valeria Linhop en Kalvador (v. El Salvador) opnieuw gevolgd door een Belg met Sam Maelfait en Olympus van de Peerdeblook op vijf. 

De hindernissen gingen hierna nog wat omhoog tot op 1.20m. Kasper De Boeck zorgde voor de derde Belgische overwinning op rij met Gerenia. Yori Van Santvoort kon nogmaals het zilver behalen en rekende hiervoor op Kinky Girl (v. Alano). Het brons was voor Yasmine Vinck met Courville (v. Tangelo van de Zuuthoeve). 

Bekijk alle resultaten hier