Eerder sprong Karen Oris al naar de zesde plaats met Quendolin 4, vandaag won de Antwerpse amazone de 1.30m rubriek in het zadel van de zoon van Quipeggio. Oris en de 11-jarige hengst bleven als enige foutloos onder de 30 seconden en verwezen daarbij Camila Mazza De Benedicto met Dracula Di Via Condotti (Quidam de Revel) naar de tweede plaats.

Voor eigen publiek vervolledigde voormalig Belgisch kampioen, Koen Vereecke de top drie. Vereecke plaatste zich op de derde plek met de zevenjarige, Chance Van Paemel Z (Cicero Z van Paemel).

Tweemaal winst voor Jan Boyen

Boyen sprong met Espresso VK (Ustinov) foutloos naar de winst in de 1.15m rubriek. Samen met de 14-jarige ruin bleef hij Faye Schoch met Carouille (Casallo Z) voor. Voor eigen publiek wisten ook Juliette Herpoel met Carrera KDW Z (Corland) en Marie Julie Jonck met Mirinda S zich te plaatsen op een vijfde en zesde plaats.

In de 1.20m proef hield Boyen de concurrentie achter zich met onder het zadel Eros Della Favorita (Kannan). Het paar hield als enige de chrono onder de 30 seconden. Ester Kerkhofs volgde op de derde plek met haar 15-jarige Dinechas (Cobra). De Limburgse amazone, Catherine Gustin plaatste zich op de vierde plek met onder het zadel Baby Girl Plein Vent Z (Balou du Rouet).