De vosse merrie bleef foutloos over de twee fasen en eindigde de tweede fase in 30,30. Onder de Wit verscheen ook Ice Twin Girl Dw Z (v. I'm Special de Muze) op het toneel. De schimmelmerrie liet ook al het hout onaangeroerd en werd daarvoor beloond met een dertiende plaats.

Vier andere combinaties konden nog net iets beter. Onder hen was Basile Bettendorf die vierde werd met zijn tijd van 29,46 op Edmond Dantes (v. Embassy II). Het podium bestond uit Nicole Lockhead Anderson op één met Emerald Irish Cruise (v. Ringfort Cruise) gevolgd door Erika Lickhammer- Van Helmond op Koberlina TN (v. Eldorado van de Zeshoek). Het brons was voor Duarte Seabra in het zadel van L-Piccola

Bekijk hier de resultaten van de 7-jarigen

In de rubriek voor zesjarige paarden was het Manuel Thiry die de Belgische eer het best verdedigde. Hij sprong er met maar liefst twee paarden in de top tien. Bahamas de Hus Z (v. Baloubet du Rouet) zorgde voor het beste resultaat en eindigde op zes. Niet veel verder op acht kwam Gilly Express Dks (v. Diamant de Semilly). 

Zowel Celine Schoonbroodt- De Azevedo met La vie en Rose (v. Dakar VDL) als Gregory Wathelet met Shergan des Vergers Z sprongen twee foutloze fasen en eindigden respectievelijk op de veertiende en zeventiende plaats. 

Bekijk hier de resultaten van de 6-jarigen