Ierland ging naar huis met winst vandaag. Daar kon Jenny Ranking met Carmela Z (v. Candillo 3) voor zorgen. Het duo finishte in de snelste tijd van 24,77 seconden. Giacomo Casadei en Filou  Vd Kruishoeve Z (v. Golden Hawk) verzekerde het zilver met een tijd van 25,38 seconden. De top drie werd aangevuld door de Duitse vlag met Gerald Northdurft en My Prins Van Dorperheide (v. Zilverstar T) op de derde plek met een tijd van 25,53 seconden. 

Antonio Campanelli (Cornet Rouge) werd vierde. Gudrun Patteet (Sea Coast Monalisa Van'T Paradijs) zorgde voor de Belgische driekleur in de top vijf en eindigde op de vijfde plaats. Rik Hemeryck (Navarro van het Eelshof) zat haar de hielen en klasseerde zich uiteindelijk nog knap in de top tien met een zesde plaats. 

Patteet en Nijs zetten Belgische klasseringen verder

In de Gold Tour 1.40m proef zorgde Gudrun Patteet (Sea Coast Donna Z) opnieuw voor Belgische verdediging met een tiende plaats. Vervolgens klasseerde Jens Nijs, die er al een uitstekende tijd heeft opzitten in Arezzo, zich knap vijfde in de Silver Tour 1.40m rubriek. 


Klik hier voor de resultaten.