Bucci reed een dubbele foutloze ronde op de rug van Centuria 7 (v. Dobel's Cento) in 36.35 seconden. Net iets trager was de Duitse David Will met onder het zadel Veneno (v. Chacco-Blue) in 36.86 seconden, deze tweede plaats werd gedeeld met een andere Duitse ruiter en Chacco-Blue nakomeling, Gerrit Nieberg en Chactus. 

De Ierse amazone Sophie Dalm kwam in de ring met Remake Lande (v. Hym D'Isigny*lassergut) en stopte de klok op 37.44 seconden. Gevolgd door Sofia Westborg met Dasca van het Vijverbos (v. Asca Z) in 39.97 seconden en Laura Kraut met Casco Bay (v. Quaprice Bois Margot). 

De Belgische ruiters Jan Vlemmix en Jens Thys hadden beiden 4 strafpunten maar kwamen op plaats zeven en acht te staan. Vlemmix met Bridgetown Z (v. Big Star Jr KZ) in 37.01 seconden en Thy met Kaiser 'T' 'Fvd' (v. Nabab de Reve). 

Klik hier voor alle resultaten. 

In de CSI1* 1m10 was het de Braziliaanse Ana Eliza Aguiar Ramos die de snelste foutloze ronde reed. Op de rug van Edwina Imperio Egipcio (v. Sandro Hit) ging ze over de eindmeet in 37.76 seconden. Op de tweede plaats eindigde Franck Vandereyken met Da Vita de Septon (v. Verdi) in 38.81 seconden. De top drie werd vervolledigd door Caitlin Teunissen op de rug van Zephyr S (v. Mermus R) in 39.34 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.