Hiermee deed hij beter dan Robin Murh die Stawita PS (v. Stakkatol) naar de tweede plaats reed. Deze combinatie liet het hout onaangeroerd en finishte in 35,38 seconden. Jennifer Hochstadter maakte de top drie compleet. Zij rekende op Tinka's Hero Z (v. Tinka's Boyi) om in 36,87 seconden foutloos naar de finish te rijden. 

Jeanne Sadran (Kosmo van Hof Ter Boone) en Marion Trosset (ILLI NObili) maakten de top vijf compleet. 

Maxime Harmegnies zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij kon in het zadel van Derby Landais (v. Ogrion des Champs) een foutloze ronde achter zijn naam noteren en klokte af in 41,42 seconden, goed voor de tiende plaats.

CSI1* 1m35

In het 1m35 van de CSI1* competitie reed Thibault Le Jeune naar de tweede plaats. In het zadel van Fjord d'Austral (v. Norway de la Lande) nam hij het zilver mee naar huis door in 40,10 seconden een foutloze ronde te springen. Enkel Olivia Coulet deed beter. Zij reed Adagio du Plix (v. Gio Granno) foutloos rond in 38,80 seconden. Charlotte Peeters kon zich met Tekila du Beau Mont (v. Nectar des Forets) op de vijfde plaats klasseren. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 42,82 seconden.

In het 1m15 reed Clara de Keyser naar de zevende plaats; Haar Floria st Georges (v. Nervoso) liet alle balken in de lepels en stopte de chrono na 37,46 seconden. In de finale voor 6-jarige paarden zorgde Maxime Harmegnies dan weer voor de beste Belgische prestatie. Dit keer reed hij Pablo de Laubry (v. Perigueux) naar de elfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten