In het zadel van Obeisse De Regor (v. Paris Texas Z) snelde Tom Verduyn tijdens de barrage naar de overwinning. Met een tijd van 41,14 seconden was hij alle concurrentie te snel af. 'Winning machine' Niki Geenens nam in deze rubriek genoegen met het zilver. Met Mc Gyver van T Ruytershof (v. Nabab de Reve) reed zij over de finish in 42,72 seconden. De top drie werd aangevuld door Axana Denys met Otho van het Claeyssenhof. Zij stopten de klok op 46,34 seconden. 

Ook de vierde plaats was weggelegd voor Axana Denys (Ozon van het Claeyssenhof). Gilles Nuytens (Pipaline van het Zomerhof) verzekerde nog een vijfde plaats. 

Niki Geenens laat niet zomaar een overwinning aan haar voorbij gaan en snelde in de 1.20m rubriek wél naar het goud. En dat deed ze niet één keer maar twee keer! Met zowel Gazelle van de Vaelenberg (v. Toulon) als Helios van de Spelonckhoeve (v. Dulf van den Bisschop) noteerde de amazone exact dezelfde winnende tijd van 26,72 seconden en ging naar huis met twee bekers in deze proef. Thibo Deketelaere en Ines vervolledigden het podium met een tijd van 27,53 seconden. 

De 1.10m proef werd gewonnen door Sophie Vanhoutte en Diaz van 't Hoveke. Camille Verpoest en Layla VD Wellington (v. Arizona) reden in de 1.15m rubriek naar het goud. 

Klik hier voor alle resultaten.