Kim Emmen en Chacera (v. Harley) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 30,58 seconden. Bart Anthonissen en Quelmek de Muze (v. El Torrereo de Muze) vervolledigden de top drie na een nulronde in 30,80 seconden. 

Taisie de Gruchy (Questro Z) en Tobias Meyer (Con Sugar-H Old) eindigden op plaatsen vier en vijf. Andere top vijf klasseringen kwamen van Nikolas Matthijs (Quelle Dame van de Voorde) en Marine Lenoble (Kaduna JI Z). 

Bij de 6-jarige paarden was er een Franse overwinning. Anna Maria Pokraszov reed Frimousse du Bidou (v. Tresor) foutloos rond in 30,64 seconden. Bart Anthonissen was de beste Belg op de tweede plaats. Hij rekende op Pirocco Castanoo (v. Zirocco Blue VDL) om in 31,46 seconden een foutloze ronde te springen wat hem de tweede plaats opleverde. Dieter Vermeiren en Panache vd Wateringhoeve (v. Cicero Z) vervolledigden de top drie na een nulronde in 31,79 seconden. 

Steve Lefevre (Paolo vd Bisschop) en Tobias Meyer (Celebirty-H) eindigden op plaatsen vier en vijf. Christophe Vanderhasselt eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij reed Pilgrim Vitseroel (v. Diamant de Semilly) foutloos rond in 33,32 seconden. 

Geoffrey Cobbaut (Caro TZ) en Ann-Sophie de Reviere (Pippa ter Linden) konden ook in de prijzen springen.

Klik hier voor alle resultaten