Tom Sneppe reed in het zadel van de merrie Camille Van De Lenteakker Z (v. Comme Il Faut) naar de overwinning in 25,91 seconden. Hiermee verwees Sneppe Ugo Berrittella en Devino Van 'T Langeveld Z (v. Dayton Sitte) met een tijd van 27,73 seconden naar de tweede plaats. Melanie Gelin schreef gisteren deze rubriek nog op haar naam maar moest nu genoegen nemen met het brons. Gelin kon rekenen op Qatar B (v. Quiran) om de derde beste tijd van 27,87 seconden neer te zetten. 

Steven Vermeir (Amour Pour Toujours NS Z) sprong ook weer in de kijker en verzekerde een vierde plaats. Lennert Korsten (Charlotte 123 Z) eindigde op de vijfde plaats. 

Tot slot waren er nog Belgische top tien klasseringen voor Femke De Graaf (Elegance EDT Z), Dirk Demeersman (Carrasco Z), Sofia Francois (Reyna), Helena Beyers (My Way Du Sud Z) en Yörg Van Den Eynden (Qornetta Van Stal De Troyer). 

In de CSI1* 1.30m rubriek was het Nico Van Der Plaetsen (My Secret Of Usie T) die met een vierde plaats voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Roy Van Beek (Quiro R Z), Mathias Hazebroek (Cointreau Vd Wouwerse Velden Z) en Bo Fievez (Jackpot) waren een van de prijswinnaars. 

Klik hier voor de resultaten.