In het 1m15 was Laure Tijskens de snelste. Tijsens kon in het zadel van Parel van de Tip (v. Arko III) alle competitie naar huis rijden door in 60,82 seconden een foutloze ronde te springen. Ze was hiermee bijna drie volle seconden sneller dan Louis Mahieu, haar eerste achtervolger. Mahieu reed op zijn buurt Hannah d'Azur (v. Chance de Hus) zonder springfouten door het parcours en finishte in 63,36 seconden. Amandine Poli en Pineau de Winghe (v. Toulon) maakten het podium compleet na een nulronde in 68,88 seconden. 

Enkel de top drie kon de nul behouden. De top vijf werd vervolledigd door Ellen Anthonissen (Palma de Mallorca) en Muriel Igalson (Bamako M'Aurea).

In het 1m25 reed Anouch Danneels naar de overwinning. Haar 11-jarige Oakingham Francesca (v. Heartbreaker) kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 38,95 seconden. Bieke Cornette en Provencano CF (v. Vannan) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde achter zijn naam te noteren en klokten af in 40,78 seconden.  Manuel Thiry en Dillen 111 Z(v. De Flor 111 Z) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 42,35 seconden. 

De vierde en de vijfde plaats waren voor Kim Dior Krabman (Julius-Ceasar) en Thomas O'Brien (Ziltino) weggelegd.

Kik hier voor alle resultaten